Обърнете внимание на тези нетипични признаци!Може да алармират за сериозни проблеми със здравето

https://zdravno.net/bolesti/obarnete-vnimanie-na-tezi-netipichni-priznacimozhe-da-alarmirat-za-seriozni-problemi-sas-zdraveto/142625 Zdravno.net
Обърнете внимание на тези нетипични признаци!Може да алармират за сериозни проблеми със здравето

Много признаци има, които алармират за проблеми със сърцето

Такива може да са болка и парене в гърдите, задух от физическо натоварване, също така бързо биене не сърцето, както и внезапна слабост.

Тези симптоми говорят, че трябва да помислите за здравето си. Но те не са единствените признаци. Има и някои други, които са нетипични и които разкриват за проблеми със здравето ни.

Такива са честите болки в краката, както и тяхното подуване. Освен това загубата на коса и образуване на плешиви петна може да показват, че имате проблеми със сърдечно-съдовата система, предупреждават лекарите.

Ако с течение на времето те не изчезват, тогава трябва да се консултирате със специалист.

Според статистиката обаче мъжете, които оплешивяват,имат проблеми със сърцето.

Други нетипични признаци са появата на жълтеникави издатини по тялото и лицето, както и възпалените венци. Жълтите подутини подсказват, че имате проблеми с липидите в организма.

А възпалените венци, че имате проблеми с кръвоносната система, а това може да доведе до сериозни сърдечни болести.

 Източник: Здравно.нет, Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.