Минус осем килограма за месец?Мисия възможна с много познат плод

https://zdravno.net/dieti/minus-osem-kilograma-za-mesecmisiya-vazmozhna-s-mnogo-poznat-plod/122191 Zdravno.net
Минус осем килограма за месец?Мисия възможна с много познат плод

Всеки мечтае за стройна фигура, но без тежки диети

Е, това вече може да стане мисия възможна. И то с добре познатия ни плод от дренки.Този плод е незаменим през студените земни дни, които ни даряват с много здраве и сили.

Дрянката не само защитава тялото ни от различни болести и зарази, но и помага да свалим излишните килограми. Според експерти този плод може да се използва за естествено средство за намаляване на килограмите и то до внушителните осем за месец.

Дрянката защитава организма от вируси и настинки, укрепва имунната система, съдържа всички видове витамини.Четири от тях, витамин А,С,Е и К, се грижат за силата на нашия имунитет.По думите на експертите плодът съдържа още магнезий и калций.

Спецовете твърдят, че шербет от дрян сваля от осем до десет килограма на месец и освен това се грижи за общото здраве на целия организъм.

Как се приготвя този шербет за отслабване? Комбинирате плодовете на дряна с канела и карамфил. Сваряваме ги в два литра вода.

После пием от тази напитка на гладен стомах, всяка сутрин, като предварително я загреем. Тогава за месец може да олекнете между осем и десет килограма и да се чувствате жизнени и здрави.

Източник: Телеграф

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.