Свалете лошия холестерол и прочистете кръвта с тези уникални рецепти!

https://zdravno.net/bolesti/svalete-loshiya-holesterol-i-prochistete-kravta-s-tezi-unikalni-recepti/127713 Zdravno.net
Свалете лошия холестерол и прочистете кръвта с тези уникални рецепти!

Лошият холестерол и триглицеридите в кръвта са опасни

Това са мазнини, които ако са прекалено много, водят до образуване на плаки в кръвоносните съдове. Те пък причиняват инфаркт, инсулт, както и редица тежки заболявания.

Уникално изпитано лекарство за снижаване на лошия холестерол  е следната рецепта. В продължение на месец изяждайте по 100-120 грама сурова тиква, като й добавяте малко вода и я смелете в блендер.

Пийте от тази еднородна, витаминна смес сутрин, около половин час преди закуска.Лекарството е помогнало на хора, които били с много лоши показатели и се подобрили.

Другото лекарство е с ленено семе и ленено масло. Приемайте по една до три големи лъжици ленено масло всяка сутрин, преди закуска. Лененото семе пък смелете и го прибавете към ястията си всеки ден.

Смляното ленено семе трябва да се приема веднага, а лененото масло да се държи на тъмно и студено. Усетите ли, че започва да горчи, изхвърлете го веднага.

Третата рецепта за прочистване на кръвта от плаки е с 4%-на настройка от прополис. За целта разтваряте седем капки от нея в 30 милилитра вода. Приемайте три пъти на ден, половин час преди хранене. Лечението продължава четири месеца.

Източник: Здраве.то

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.